Bam Bam

standfoto Bam BamBam Bam is de leukste thuis! Ze is ongelooflijk grappig en vooral uitgekookt maar gaat nooit over de grenzen heen. Je moet het alleen maar even bedenken en daar blinkt ze in uit! Ze weet iedereen feilloos om d’r pootjes te winden om vervolgens proberen op schoot te klimmen want als er een knuffelbokaal te winnen was dan heb ik hier de absoluut winnares! Iedere ochtend kruipt ze op bed tegen mij aan en ligt dan op d’r rug, pootjes omhoog tegen me aan. En dan ligt ze precies zo dat mijn hand nog haar buikje kan aaien……….dit is qualitiytime van de bovenste plank en de rest van de dag tovert dit meisje altijd een big smile op mijn gezicht.
In Bam Bam zie je heel duidelijk trekjes van zowel haar moeder Polle als haar vader Bobby. Nu zijn dat allebei ook geweldige hondjes dus dan kan het niet anders dan dat Bam Bam een heerlijk ding is! Als de pups van Bam Bam net zo leuk worden (en dat kan bijna niet anders!) dan komen er ook weer een aantal hele blije mensen bij op deze aardbol!

Algemene gegevens:
Volledige naam: Samsalabim Bam Bam Mei de Noardewyn
Roepnaam: Bam Bam
Geboortedatum: 05.11.2011
ECVO-oogonderzoek: 24.09.2013, vrij van cataract, distichiasis en andere oogziekten
gPRA-onderzoek: ++ oftewel aa (is goed!)

Sinds 2013 staan bepaalde onderzoeksresultaten (waaronder ECVO en officiële ED en HD onderzoeken) ook online bij de Raad van Beheer. Bekijk hier de gegevens van Bam Bam.

v.l.n.r. Bam Bam, vader Bobby, moeder Polle, oma Ella en Opa Teun
v.l.n.r. Bam Bam, vader Bobby, moeder Polle, oma Ella en Opa Teun

bam bam!