Bam Bam’s eerste lover: JARI

Jari is een hele lieve, rustige en stabiele reu en is geboren op 11 april 2010. Jari vindt ook behendigheid heel erg leuk en woont sinds medio 2013 samen met het halfbroertje van Bam Bam (allebei van moeder Polle) Joey en dat gaat super samen.

Jari is een echte Nederbelg maar was al heel vlotjes geslaagd voor zijn inburgeringscursus en is nu een echte Ollander! Wat ook heel leuk is, is dat hij hele leuke, lieve, knappe en vooral behendige zusjes heeft die ook allemaal geïmmigreerd zijn naar Nederland!

De betrokkenheid van Jari’s baasjes is enorm leuk dus een hele grote kans dat de toekomstige baasjes van dit nestje Jari ook in levende lijve zullen ontmoeten. Dat maak je niet zo vaak mee dat mensen zowel de vader als de moeder van hun hondje leren kennen.

En het spreekt voor zich dat ook Jari’s gezondheidstesten goed waren en ik ben nu al zooooo benieuwd of deze combinatie voor net zulke leuke kuifjes gaan zorgen als ze allebei zelf hebben!

Jari-staand-1024x768
Wanneer alles gaat zoals we hopen dan ziet u hieronder een proefstamboom die de pups uit deze combinatie zullen krijgen.