Links

Samsalabim op Facebook
Om te kijken, te lezen, te reageren en natuurlijk ook om te liken!

Jari, de vader van het eerste nestje (S-nest) met Bam Bam
Jari & Joey hebben gewoon een eigen website dus wie kunnen het mooier en beter vertellen dan hun eigen baasjes?!

Schapendoeskennel Mei de Noardewyn
Hier woont de moeder en het halfzusje van Bam Bam en de grote liefde van Bobby: Polle!

De Schapendoes Club
Wij zijn lid van de rasvereniging van de Nederlandse Schapendoezen: de Schapendoes Club.

De Raad van Beheer
De Raad van Beheer is het overkoepelende orgaan voor de kynologie in Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan o.a. rasverenigingen, fokkers en kynologenverenigingen.
Sinds 2013 worden hier ook de resultaten van de gezondheidsonderzoeken geplaatst van Heupdysplasie (HD), Elleboogdysplasie (ED), onderzoeken op Cochleaire Doofheid (CD), DNA-koperstapeling en ooguitslagen (ECVO).

Bij de Nederlandse Schapendoes is het ECVO-oogonderzoek een verplicht onderzoek alvorens te mogen/kunnen fokken.

Wybrich.nl
Wybrich is niet alleen de fokster van Bam Bam maar ook een heel creatief persoon. Je kunt nog zo’n grote camera hebben maar als je het plaatje niet ziet, wordt het niets. Wybrich ziet het wel en legt het ook nog eens vast. Heel veel foto’s op deze site zijn ook van haar hand en daar ben ik niet alleen heel blij mee maar ook trots op!
En als je een hele mooie foto hebt van je huisdier dan beschikt zij ook nog over de unieke gave om daar een mooie tekening van te maken (staan bij de foto’s van zowel Sam als Bobby) en alsof het nog niet genoeg is maken diezelfde handen ook nog eens de heerlijkste en mooiste loungebankjes voor honden. Logisch dat je gewoon even een kijkje op haar site moet nemen, al is het maar om even lekker te genieten.